2010. november 22., hétfő

Miért pont waldorf baba?

Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... akár magunk is elkészíthetjük.

Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... puha, meleg, ölelgetni való babánk lesz.

Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... kizárólag természetes alapanyagokból (gyapjú és pamut) készült babánk lesz. (Feltéve persze, hogy mi magunk abból készítjük, illetve a megfelelő helyről szerezzük be a babát.)

Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... gyermekünk érzelmi világát, fantáziáját maximálisan kibontakoztatja játék közben. A waldorf babák jelzésértékű szeme és szája azt a célt szolgálja, hogy a gyermek játék közben bármilyen érzelmet beleképzelhessen a baba arcába. Ezért van az, hogy az igazi waldorf baba nem mosolyog. Higgyük el, a gyerekek mosolyogni látják majd.



Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... a baba kisebb sérüléseit magunk is javíthatjuk, elég hozzá egy tű, és némi cérna.

Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... egy egyedi, kézzel készített babánk lesz, ami az elkészültét követően azonnal életre kel és magával ragad. Gyermeket és felnőttet egyaránt.


És a kielégítő tájékoztatás végett:
Miért ne legyen waldorf baba?

Mert ha a waldorf baba mellett döntünk... egy olyan szenvedély rabjává válunk, amitől lehetetlen szabadulni. Aki egyszer a waldorf babák bűvkörébe került, az biza' ott is marad. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése